Onze terminal

In het logistieke hart van Europa is Rotterdam de toegangspoort tot Europa. Vanaf 2021 maakt deze terminal, Hutchison Ports Delta II, onderdeel uit van Hutchison Ports. Deze terminal startte in 2000 op de Maasvlakte als Maersk Delta en werd twee jaar later omgedoopt tot APM Terminals Rotterdam en gaat vanaf 2021 verder als Delta II. Onze jarenlange expertise maakt ons tot een volwassen, betrouwbare zakenpartner in het hart van de Europese markt.

hero-image

Beste containerterminal


In 2012 zijn we voor de eerste keer bekroond tot Beste Containerterminal van Europa, door het Amerikaanse onafhankelijke Journal of Commerce (JoC). In hun halfjaarlijkse analyse van kadeproductiviteit hebben we deze titel maar liefst vier keer toegekend gekregen.

25%

van alle containers in de Rotterdamse haven handelen we af

hero-image

Uitrusting & Faciliteiten

De uitrusting en faciliteiten van Hutchison Ports Delta II bestaat uit 13 Post Panamax kranen, een speciale barge kraan, een flexibele straddle carrier-vloot en integrale reeferverbindingen. Dit is allemaal gevestigd op 100 hectare land met een jaarlijkse capaciteit van 3,3 miljoen TEU. Direct vanaf de terminal wordt snel doorgaand transport gerealiseerd per binnenvaart, spoor en vrachtwagen. Een vlotte manier om 320 miljoen consumenten in continentaal Europa te bereiken. Meer dan 600 toegewijde teamleden werken 24 uur per dag in ploegendienst en zijn klaar voor de toekomst.

hero-image

ISPS

ISPS-gecertificeerd

Met onze ISPS-certificering voldoen we aan de wettelijke beveiligingsregels die zijn vastgelegd in de International Ship & Port Facility Security (ISPS) Code, de Europese verordening 724/2004 en de Havenbeveiligingswet.

hero-image

Versterk ons.
Discover new horizons

Werken bij