Verified Gross Mass (VGM) wegen

Door rechtstreeks samen te werken met ons voor de Verified Gross Mass (VGM) -vereisten, kunnen verladers profiteren van een one-stop-shop-ervaring die efficiënt en nauwkeurig is zonder de supply chain te verstoren.

hero-image

Wij hebben gecertificeerde en gekalibreerde weegfaciliteiten - dit bespaart niet alleen kosten en tijd bij het verkrijgen van de VGM voor uw container, maar verbetert ook de supply chain flow en garandeert naleving van de IMO-voorschriften en lokale wetgeving. Het elimineert ook het risico van dure claims en het opnieuw wegen van containers op verzoek van autoriteiten of rederijen.

One-stop-ervaring voor VGM

  • Hutchison Ports (Terminal Rotterdam)
    Containers kunnen aan de poort worden afgeleverd zonder VGM cut-off time.
  • Hutchison Ports (Terminal Rotterdam)
    Wij zorgen voor al uw VGM-weeg- en indieningsvereisten en laden uw lading op het schip.
  • Hutchison Ports (Terminal Rotterdam)
    U bezorgt ons gegevens en levert uw container af en wij zorgen ervoor dat uw VGM-gegevens worden aangeleverd en uw lading onderweg is naar de volgende bestemming.
hero-image

VGM-AANVRAAG PROCEDURE

VGM moet 24 uur van tevoren worden besteld en betaald, met behulp van een creditcard of iDeal. Als onjuiste gegevens (containernummer, terminal of na / vóór gate-in) door de klant zijn verstrekt, moet de klant de bestelling annuleren door contact op te nemen met de terminal via de contactgegevens op de website.

Als een bestelling niet door ons kan worden uitgevoerd, zal de terminal de bestelling annuleren en een e-mail naar de klant sturen. In beide gevallen zullen wij de betaling binnen 14 dagen terugbetalen op de creditcard of bankrekening van de klant, maar in het eerste geval zullen we een vergoeding van 2,5 euro in rekening brengen voor de transactiekosten.

Containers die door klanten worden besteld via de website VGM Hutchison Ports Delta II worden gewogen door een gecertificeerd weeginstrument met laadbalken, dat voldoet aan de Europese en Nederlandse wetgeving voor weeginstrumenten. Een VGM-certificaat wordt per e-mail verstrekt.

Vraag direct VGM aan

Shipping lines

Wil je meer weten?

Neem contact op met onze commerciële afdeling

Neem contact op
hero-image

Gerelateerde diensten