Reefer Services

We hebben oog voor de waarde van uw reeferlading en zorgen er daarom voor dat onze faciliteiten zijn uitgerust met betrouwbare stroombronnen, 24-uurs back-up en de nieuwste digitale datalogging. Onze terminal en ons overslagdepot maken gebruik van de nieuwste technologie, zoals cameratoezicht en gecontroleerde toegang om het hoogste beveiligingsniveau te garanderen.

hero-image

Reefer opslag


Onze terminal is uitgerust met geschikte reeferpluggen en reefer-racks om aan alle koelopslagbehoeften te voldoen, zelfs in de snelgroeiende reefermarkt van vandaag. We investeren voortdurend in onze terminal op basis van betrouwbare prognoses om ervoor te zorgen dat we tegen een betaalbare prijs aan de marktvraag kunnen blijven voldoen.

hero-image

Reefer Monitoring & Setting Adjustment

Onze terminal is goed uitgerust om alle soorten geconditioneerde lading te behandelen. We hebben voldoende reeferaansluitingen en een stabiele stroomvoorziening om daarmee aan alle eisen en klantvragen te voldoen. We hebben ook waar mogelijk een voorkeur voor elektriciteit uit duurzame energie.

Afhankelijk van de gebruikte technologie kunnen we zowel 24/7 fysieke reeferzorg aanbieden, als 24/7 remote reefer monitoring. Onze monteurs zijn bekend met alle gebruikte bewakingssystemen op afstand. Deze bieden regelmatige updates over de stroomstatus en temperatuur en atmosferische omstandigheden in de container. Technici kunnen deze desgewenst aanpassen of bij uitval direct een monteur sturen, dag en nacht. Ook kunnen we de omstandigheden in de container aanpassen aan de wensen van de klant, bijvoorbeeld om geleidelijke temperatuurstijgingen mogelijk te maken. We kunnen ook de containergeschiedenis verstrekken, om de omstandigheden in de container achteraf te controleren.

 

hero-image

Genset-montage

Onze technici worden voortdurend bijgeschoold om ervoor te zorgen dat ze volledig up-to-date zijn van de nieuwste technologieën van alle grote merken, waaronder Carrier, Daikin en Thermoking. Velen hebben jarenlange ervaring met vaste clip-on generatorsets.

Shipping lines

Wil je meer weten?

Neem contact op met onze commerciële afdeling

Neem contact op
hero-image

Gerelateerde diensten