Storage

Onze opslagdiensten kunnen u tijd en geld besparen en bieden aanvullend flexibiliteit, bijvoorbeeld door productieruns groter te maken en door grote zendingen verzendklaar te maken. We kunnen u ook helpen producten te combineren voor verdere distributie.

hero-image
hero-image
hero-image

Onze opslag kan u op korte termijn helpen aan extra capaciteit, zonder investeringen te hoeven doen. U kunt erop vertrouwen dat uw lading in veilige handen is, door onze getrainde professionele operators en omdat wij werken met de nieuwste beveiligings- en brandpreventiesystemen die voldoen aan internationale normen. We gebruiken magazijn- en voorraadcontrolesystemen om de veiligheid en snelle vindlocatie van uw product te garanderen.

 

1.Flexibiliteit in de supply chain: beheer uw voorraadlocaties proactief om de continuïteit van de levering te garanderen
2. Profiteer van de besparingen op bulkaankopen / transport en sla producten op totdat ze nodig zijn
3. Verlaag uw transportkosten door ons in te zetten als lokale hub

hero-image

Gevaarlijke lading / gevaarlijke stoffen

Onze terminal biedt een gereserveerde ruimte voor de opslag van gevaarlijke goederen. We zorgen ervoor dat u voldoet aan alle lokale voorschriften en best practices.

We voeren regelmatig risicobeoordelingen uit om naleving te garanderen en hebben strikte noodprocedures.

We hebben speciaal opgeleid personeel en speciaal gebouwde faciliteiten om de volgende categorieën gevaarlijke goederen te behandelen: radioactief, brandbaar, explosief, corrosief, oxiderend, verstikkend, biologisch gevaarlijk, pathogeen of allergeen.

We kunnen ook gecomprimeerde gassen en vloeistoffen of hete materialen behandelen, inclusief alle goederen die dergelijke materialen of chemicaliën bevatten. Goederen worden opgeslagen volgens hun veiligheidsclassificatie.

In een notendop

 • Hutchison Ports (Terminal Rotterdam)
  We zorgen ervoor dat u voldoet aan de lokale voorschriften
 • Hutchison Ports (Terminal Rotterdam)
  Hoogopgeleide en gekwalificeerde medewerkers
 • Hutchison Ports (Terminal Rotterdam)
  Noodprocedures aanwezig
 • Hutchison Ports (Terminal Rotterdam)
  Speciaal ingerichte opslagfaciliteiten
hero-image

Early Gate-in

Dankzij Early Gate In kunnen klanten op elk moment containers bij ons afleveren en containers op de terminal zelf opslaan, ongeacht het normale toegestane tijdsbestek. Klanten betalen per dag per opgeslagen container.

Door vroege gate-in is het niet meer nodig om eerst enkele containers af te leveren op een binnenlandse opslaglocatie, of om ze in afzonderlijke zendingen af ​​te leveren. Door klanten in staat te stellen al hun containers in één keer op de terminal af te leveren, zelfs als een deel van de levering op een later tijdstip is gepland, worden de kosten verlaagd.

Als de noodzaak wordt weggenomen om een ​​deel van de zending eerst naar een inland opslagdepot te brengen, vermindert dat de logistieke complexiteit, transportkosten en opslagkosten. Bij Hutchison Ports Delta II heeft u eigenlijk maar één aanspreekpunt om ervoor te zorgen dat uw containers op tijd worden verscheept.

In een notendop

 • Hutchison Ports (Terminal Rotterdam)
  Verhoogt de efficiëntie en verlaagt de kosten
 • Hutchison Ports (Terminal Rotterdam)
  Vermindert de complexiteit van de supply chain
 • Hutchison Ports (Terminal Rotterdam)
  Verhoogt de flexibiliteit
 • Hutchison Ports (Terminal Rotterdam)
  Verkleint de kans op fouten

Shipping lines

Wil je meer weten?

Neem contact op met onze commerciële afdeling

Neem contact op
hero-image

Gerelateerde diensten